Çfarë është reklamimi me banera?

0
413

Të mësoni bazat e mënyrës së funskionimit të reklamave me banera është më e lehtë sesa mendoni. Por përdorimi i këtyre reklamave për biznesin tuaj do të jetë një sfidë e vështirë. Nëse bëhet siç duhet, një fushatë reklamimi me banera do t’ju sjellë më shumë përfitime sesa mund ta mendonit.

Megjithëse ka disa mënyra se si mund të shfaqni reklamen e biznesit tuaj: Reklamimi i bazuar në tekst, imazhe, HTML 5, Video. Nëse dëshironi që të keni më shume rezultate në një fushatë promocioni ne ju sygjerojm që të përdorni imazhe animacione, video ose banera të krijuara me HTML5 pasi janë më tërheqëse për klientët potencial.

Reklamimi me banera ka formate dhe madhësi të ndryshme.

Kufizimet tuaja të vetme janë kërkesat e platformës përmes të cilës po zhvilloni fushatën tuaj. Për shembull, WebProm lejon një gamë të gjerë madhësish dhe formatesh të reklamave me banera siç mund ta shihni në lista e më poshtëme:

1.Madhësitë standarde të reklamave me banera në WebProm:

Madhësitë më të mira të reklamaveMadhësitë e tjera të reklamave
300 x 250 468 x 60
120×600 125 x 125
728 x 90
200×200  

Sa për formatet e pranuara, shumica e rrjeteve të reklamave pranojnë JPEG, JPG, PNG dhe GIF. Jo të gjitha rrjetet pranojnë HTML5, por të gjithë platformat kryesorë e pranojnë, duke përfshirë edhe WebProm.

Mënyra më e lehtë për të marrë banera të animuara për fushatën tuaj është përmes Bannersnack, Canva ose të zgjidhni banerin tuaj të preferuar nga dyqani i WebProm. Në të njëjtën kohë, ju mund të zgjidhni edhe një menaxher i cili mund të kujdeset për ecurin e fushatës tuaj të reklamimit.

Nëse ju porosisni në dyqanin e WebProm ne sigurohemi që produkti përfundimtar do të jetë i verifikuar dhe i vlefshëm brenda udhëzimeve të WebProm.

2.Shembuj Reklamash
Pra, çfarë është një reklamë me baner?

Këtu janë disa shembuj të reklamave të banerave nga disa marka të ndryshme, në 3 formate: Banera me imazh, GIF, HTML5 dhe të animuara.

GIF ads

HTML5 Ads

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here