Pse duhet të reklamoni biznesin me WebProm?

0
434

WebProm një platformë Ad Network e cila ofronë për tregun shqiptar dhe jo vetëm mundësin e reklamimit të bizneseve me banera në portalet me virale në vend. WebProm është një platformë me vetëpërdorim ku ju mund të ndërtoni dhe menaxhoni fushata efektive të promovimit, optimizoni performancën dhe analizoni rezultatet. Të gjitha në një platformë të vetme dhe të lehtë për t’u përdorur e aksesueshme në çdo kohë. Jeni lodhurë duke kontaktuar çdo portal privatisht? Apo çmimiet e reklamimit në portale janë shumë të larta? Zgjidhja tani vjenë me WebProm.

Ne ju sigurojmë një panel administrimi ku ju mund të reklamoni njëkohësishtë në disa portale duke patur kontakt vetëm me ne. (Ju sigurohuni që të krijoni një reklamë interesante, problemet e tjera i kujdesemi ne). Një ndër gjërat më të rëndësishme në këtë platformë ju paguani aq sa rezultate merrni dhe fushata e promocionit nuk ka afat kohore ajo përfundon në momentin që arrinë rezultatet e kërkuara nga ju.

Si mund të reklamoj biznesin time me WebProm?

Ne në WebProm jemi munduar që cdo gjë të jetë shumë e thjeshtë dhe jo më shumë procedura të bezdisshme. Qe të krijoni një fushatë promocioni në WebProm më parë duhet të krijoni një llogari me të dhënat tuaja personale që ju kërkohen (Regjistrohuni tani). Mbasi të përfundoni procedurat e regjistrimit, ju jeni gati për të krijuar fushatën e promovimit ku mund të zgjidhni llojin e reklamës, sistemin me të cilën dëshironi të promovoni (CPC,CPM) dhe të ngarkoni informacionet të cilat ju kërkohen. Të gjitha këto procedura vetëm me 3 klikime.

Ku shfaqen reklamat?

WebProm ka krijuar një bashkëpunim të gjëre me portalet më virale të kategorive të ndryshme si: Lajme, Sport, Informacione Shkollore, Gatim, Filma, Zhvillim profesioanl etj…

Cdo ditë në WebProm regjistrohen portale të reja të cilat duan të bashkëpunojn me ne, duke bërë që ne të sigurojm audiencen e përkryer për fushaten tuaj të promovimit.

Cilat jane formatet qe mund te reklamojm ne WebProm?

Ne ofrojmë mënyrat më efektive për të reklamuar biznesin tuaj si: Banner Ads, Direct Link, Script Ads, HTML5, Video Ads.

Si mund te targetoje audincen?

Duke reklamuar me WebProm ju do të mund të targetoni audiencen, ku njëkohesishte kjo do të thotë më pak shpenzim dhe me shumë rezultate për fushatën tuaj të reklamimit.

Cilat jane disa te mira qe do me sjelli bashkepunimi me WebProm?

  • Platforma administrohet nga ju – (pavarësi në menaxhim)
  • Ju keni mundësi të targetoni audiencën (shpenzoni më pak);
  • Ju reklamoni njëherazi në disa portale nëpërmjet platformës (kurseni kohë);
  • Ju mund të shihni statistikat e shikueshmërisë dhe klikimeve në kohë reale (konfirmoni rezultatet);
  • Ju përcaktoni tarifën dhe kohën e fushatës së promocionit (përcaktoni objektivat e fushatës)
  • Fushata përfundon në momentin kur është arritur shikueshmëria e përcaktuar nga ju.
  • Suport rreth përdorimit të platformës dhe ndërtimit të design të banerit (asistencë).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here