Ngjyrat dhe llojet e konsumatorëve

0
1087

Për shitësit, blerja është arti i bindjes. Megjithëse ka shumë faktorë që ndikojnë në atë se si dhe çfarë blejnë konsumatorët. Sidoqoftë, një marrëveshje e madhe vendoset nga shenjat vizive, ngjyra më e fortë dhe më bindëse. Kur tregtoni produkte të reja është thelbësore të merret në konsideratë që konsumatorët vendosin pamjen vizuale dhe ngjyrën mbi faktorët e tjerë si tingullin, erën dhe strukturën. Për të mësuar më shumë rreth psikologjisë së ngjyrave dhe se si ajo ndikon në blerjet, shihni infografinë tonë të fundit.

Klikoni në imazhin më poshtë për të parë një pamje më të plotë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here