Tre shtyllat kryesore ku duhet të mbështeteni kur krijoni nje baner.

0
15

Tre shtyllat bazë janë:

  1. Bëhuni bindës. Reklamat me banderola duhet të jenë mjaft tërheqëse për të tërhequr vëmendjen. Vetëm atëherë mesazhi juaj i marketingut ka mundësinë të depërtojë. Gjëra të tilla si animacioni, përdorimi i fytyrave, ngjyrat e markës dhe teksti i qartë ndihmojnë që reklamat e banderolave të bien në sy.
  2. Bëhu konciz. Në çdo moment të caktuar, dikush mund të shohë një reklamë banderolë dhe t’i kushtojë vëmendje vetëm për një moment. Në atë moment, jini konciz për t’u siguruar që mesazhi juaj të mbetet.
  3. Jini të qartë. Reklamat me banderola priren të jenë relativisht të vogla, kështu që jo gjithmonë keni shumë hapësirë për të punuar. Mos u përpiq të thuash shumë; reklama mund të përfundojë dukej e rrëmujshme. Në vend të kësaj, komunikoni qartë një mesazh të vetëm marketingu për një produkt të vetëm. Nevoja për qartësi vlen edhe për thirrjet për veprime.
Compelling concise clear principles at work

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here